Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Wednesday, September 12, 2012

Why Why Why!!

Masyaallah..terkejut saya baca komen komen dorang nie...sama sama satu bangsa pon cakap tak boleh nak tapis...tak malu ke orang lain tengok atau baca penulisan status anda kat twitter tu?macam mana penulisan kata kata anda dari situ lah iya juga mencerminkan sikap anda...Mungkin ada istilah Iri hati..Dengki...Cemburu..sapa tahu kan....?Amacam panas tak agak korang baca setempek dua tempekk komen dorang saya post sebentar nanti...Dari situ nanti kita akan tahu bagaimana budak sekarang nie berikteraksi lalu menyakiti hati....Mereka ni sedang kutuk mengutuk artis baru..Iqwal hafiz..
Agak mesti korang tertanya tanya apsal saya amik port sangat pasal iqwal nie kan..bagi korang lantaklah kan..tapi dia nie kawan saya so....Panehhh Panehhh hati den baco komen dorang......
japp japp mesti korang lagi weird gila why cite ni tetiba je hot....nie smua sorotan kisah video PM & jemaah menteri kita nyanyi ngan iqwal nie dalam satu majlis dimuat naik oleh mama iwal sdiri..walaupon video tu dah delete..ade plak org lain yang download dan re-upload..skrg nie video tu telah dieksploitasikan oleh pembangkang...biar pi ahh pm nak nyanyi & suka suka pon...pm pon manusia jugak....semua nak cari salah je...





No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...